Zelfstandig worden? Poperinge lanceert het gratis begeleidingsteam voor starters.

Kandidaat-ondernemers en starters worden vaak geconfronteerd met specifieke financiële, boekhoudkundige, communicatie en bouwvragen. Om deze drempels weg te nemen lanceert de stad Poperinge een gratis en uniek multi-disciplinair begeleidingsteam met een financieel expert, een boekhoudkundig expert, een communicatie-marketing expert en een bouwexpert.

De lokale economie versterken, daar gaat Poperinge de komende jaren volop voor! Eén van de acties is de opstart van het begeleidingsteam.

bramenjolien slice squareBram & Jolien starten binnenkort hun eigen restaurant Hartig in de Gasthuisstraat. Ze zijn met veel enthousiasme aan het traject gestart.

Jolien: "De eerste sessies met de bouwexpert zijn ondertussen achter de rug. De kennis en know-how van de begeleiders is voor ons van cruciaal belang. Wanneer je een zaak opstart komt er zoveel bij kijken en met deze experten worden we in de goede richting gestuurd. Zo kunnen we gericht werken aan bepaalde acties. We zijn dan ook heel tevreden dat we deze stap hebben kunnen zetten met de hulp van de stad en de deskundigen.

Heb je zelf een ondernemend idee, ben je starter of wil je je zaak starten in Poperinge? Dan is het begeleidingsteam voor starters iets voor jou!

Geïnteresseerd?

Meer info vind je op www.poperinge.be/begeleidingsteam of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
© Batipops 2019 | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD | Design by Mick L. from Mixwerk
2019