Poperinge ondersteunt ondernemers
in de zoektocht naar een geschikt pand

Je garage ontgroeid, op zoek naar een plaats om je zelfstandige activiteit verder uit te bouwen of (tijdelijk) extra ruimte nodig?

De dienst lokale economie helpt je graag een geschikte locatie te vinden. Meer zelfs, we hebben een eigen loods in de Poort tot Poperinge ter beschikking. 375m² aan atelier, 35m² aan kantoorruimte en alle nodige faciliteiten om je zaak verder te ontplooien. Starters krijgen heel aantrekkelijke voordelen én een maandelijkse korting.

Wens je meer informatie of wil je een bezoekje brengen aan de loods? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via 0477 19 19 86.

Ook in het stadscentrum wordt er geïnvesteerd in accommodatie voor startende ondernemers. Zo worden er op korte termijn twee handelspandenaangekocht en ter beschikking gesteld voor startende ondernemers of gezamenlijke projecten. Kriebelt het bij jou om iets te starten en wil je meer informatie? De dienst lokale economie helpt je graag verder!